Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Planetáris Holon Meditáció
Letöltés
További információk

 

Amiről beszélni szeretnénk, mint mindég, a multidimenzionális tudatosság gyakorlati alkalmazása.
Vibrációs mezőtök állapota az, ami meghatározza bármely esemény tapasztalását. Legegyszerűbb formájában, életetek legapróbb dolgainak a nagyrabecsülését ha művelitek, az adja majd a legnagyobb eredményt. A különböző belső technológiák, melyeket előzőleg adtunk át nektek, szintén segítenek benneteket az átmenetel alatt navigálni, de megértjük, hogy nem mindenki képes a multidimenzionális tudatosságba belépni. Hogyha te is ezen személyek közé tartozol, ne nyugtalankodj miatta. Egyszerűen az életetekben lévő dolgok nagyrabecsülése gyorsabban és hatékonyabban emeli vibrációs mezőtöket, mint akármelyik szakrális geometria.
Az egyik feladat tehát egy magasabb vibrációs szintet elérni. Mi nem a fizikai vibrációról - a fizikai testetek vibrációs szintjéről - beszélünk, hanem a szubtilis (finom) energia testek azaz a KA-tok, vagyis éteri hasonmásotok vibrációs szintjéről.
Amint bolygótok mélyebben belép energetikai folyamatába, több illékonyságot várhattok az időjárási mintákban, de megnő az előre láthatatlan föld változások száma is. De valahogyan a külső eseményekkel könnyebben boldogultok, mint a belső változásokkal, amelyekkel szembesülni fogtok.
Azok közületek, akik érzékenyebbek az energetikai szubtilitásokra, "levertnek" találhatják magukat a dimenzionális és fizikai váltások által, amelyek történni fognak. Kisebb - nagyobb mértékben, vibrációs szintetektől függően, egyre több és több egyén fog alvási zavarokat tapasztalni, és furcsa álmokat - némelyikük természetében profetikus lesz. Több mint valószínű, hogy megnő a furcsa fizikai gyengélkedések száma, amire nincs logikus magyarázat. Ezek gyakran a kora reggeli órákban jönnek elő, amikor az energetikai testetek a belső utazásról vissza váltja tájolását a fizikai formátokra. Az effajta fizikai kellemetlenségek a belső szerveitek és a különböző testi rendszerek reakciója a felgyorsított változások végbemenetelére. Más szóval, fizikai testeitek számára kihívás a bolygó változások gyors kiterjedése.
Hirtelen és váratlan periódusait tapasztalhatjátok a túlzott kimerültségnek és gyengeségnek, de még az egyidejű ébrenlét és álom nagyon szokatlan állapotát is. Ismételten, mindezek a kihívások a földeteken végbemenő gyors változások eredményei. Hogyha megvan az a luxus, hogy van időtök , és ilyen energetikai zuhanást éreztek, hirtelen kimerültség rohamot, a legjobb ha lepihentek, ha van rá lehetőség - szó szerint, feküdjetek le. Hogyha ezt nem tudjátok megtenni, azt szorgalmazzuk, hogy legyetek éberek, ha vezettek, ha fontos döntéseket és választásokat hoztok, főleg ha a technológiával kapcsolatban. Lehetséges - és mi arra számítunk, hogy ez igaz - az ingerlékenység általános növekedése a lakosság körében, apró negatív összeakadások könnyen valami sokkal nagyobbá erősödhetnek.


Előző üzenetünkben felajánlottuk a Toboz Mirigy Dimenzionális Behangolását. Ez még mindig egy nagyon hatásos hang eszköz, ezen perióduson való áthaladásotok segítségére. Napi pár perc hallgatása ennek a behangolásnak, segíthet rendszereteknek "felhangolnia" önmagát, hogy az előttetek lévő változások kevésbé stresszesek legyenek.

*

                                 DIMENZIONÁLIS BEHANGOLÁSOK


Meg szeretnénk osztani veletek a hang ajándékát, amit mi Dimenzionális Behangolásnak hívunk, hogy segítsen nektek áthaladni az energetikai átjárón, amin a Föld most halad át.
A Dimenzionális Behangolások azok hangmintázatok sorozatai, amelyek megváltoztatják a rezgésszámotokat az energia központokra gyakorolt specifikus hatásukkal, finom testetekben. Az elkövetkező üzeneteinkben több Dimenzionális Behangolást fogunk felajánlani nektek, attól függően, hogy, hogyan érzékeljük a Föld és az emberiség átmenetét a jelen dimenzióból a tudatosság magasabb valóságaiba.
Az első Dimenzionális Behangolás, amit ajánlunk, a tobozmirigyre van hatással, amelynek kristály szerkezete, a mi perspektívánkból nézve, mint egy kozmikus antenna működik, lehetővé téve a benyomások, információk és az energia befogadását a létezés fény birodalmaiból.
Mialatt a Dimenzionális Behangolást hallgatjátok, azt ajánljuk, helyezzétek a tudatosságotokat a fejetek közepébe, és míg a hangokat hallgatjátok, képzeljétek el mintha azok a tobozmirigyetekből jönnének elő, ami a fej középpontjában van. Ez a váltás az érzékelő képzeletben lehetővé teszi, hogy a hanghullámok hatékonyabban működjenek bennetek.
Paradox, hogy a tobozmirigyetek kristály struktúrájában a finom benyomások, tudás és információ végtelen világa van.
Öntudatosságotok és fejlődésetek szintjétől függően, e Dimenzionális Behangolás hatását megtapasztalhatjátok mint egyszerű energia mozgást a fejetek középpontjában, de megtapasztalhatjátok a fény komplex hullám formáit is, amit ez létrehoz. És megtapasztalhatjátok e fény és információs-energia áramlását az agyatok összes idegpályáján is, és egyes esetekben az egész testeteken keresztül, sőt finom testeitekben is.
Azt ajánljuk, hallgassátok meg a behangolást, és döntsétek el magatok, hogy milyen értékkel bír számotokra. Egyes személyeknek lehet, hogy többszöri "hallgatás" kell majd, ennek a meghatározásához. Hogyha úgy érzitek, hogy a Dimenzionális Behangolás pozitívan befolyásolja a hangulatotokat, gondolkodási folyamataitokat és a finom tudatosságotokat, akkor azt ajánljuk, hogy hallgassátok meg legalább egyszer naponta, de lehet többször is, ha azt választjátok.
A Dimenzionális Behangolás hang mintázatai lényegében, a fényből alkotott komplex hullám mintázatok hallható tükröződései. Ti hang mintákat és harmóniát hallotok, de ez a hallható tükröződése annak, ami a fény birodalmaiban történik. Másként szólva, amikor ezt a Dimenzionális Behangolást használjátok a tobozmirigyetekre összpontosítva, akkor a komplex evolúciós, katalizáló fényhullámokat serkentitek, melyek hatalmas jelentőséggel bírnak spirituális utazástokban.
Mi szabadon kínáljuk ezt az ajándékot azzal a megértéssel, hogy akiknek fülük van a hallásra, azok felismerik majd, hogy ez a szférák zenéje, a haza hívó hang és a rátok váró, magasztos sorsotok kapujának a nyitása.


                                           >itt lehet meghallgatni:   

 

Planetáris Holon Meditáció

Planetáris Holon Meditáció
Letöltés

Néhányatokat érdekelheti, tudni szeretnétek, hogy a hangfelvétel milyen körülmények között készült? Több Hathor hang meditációhoz hasonlóan, ez is az éjfél utáni istentelen órákban lett letöltve hozzám. Kifejezetten felébresztettek, miután már lefeküdtem, és utasítottak, hogy menjek a stúdióba és kezdjem el a hanganyag felvételét. A felvételezés zöme a hátralevő hat órában történt, az Októberi Szüreti Telihold előtt.
Azt ajánlom, kövessétek a Hathorok ajánlatát ebben. Hallgassátok meg és figyeljétek meg, hogy vonz-e benneteket. Néhány lehallgatás után már meg tudjátok állapítani, hogy ez olyan valami-e, ami táplál benneteket és hatásos-e vagy sem.
Hogyha nem működik számotokra, akkor felejtsétek el. De, hogyha olyanok vagytok mint én, csodálni fogjátok mindkettőt, a hangmeditáció finom energiáit és azok hatóerejét is. Többször is meghallgatom naponta és gyakran egy hosszabbított változatban, ugyanis többször megismételem a felvételt egymás után. Azt vettem észre, hogyha ilyen módon összpontosítok a tobozmirigyre huzamosabb ideig, az elmélyíti a megtapasztalást és toboz mirigyemnek azt az érzést adja, hogy a fény jelzőtüzévé változott.
Lehallgatási utasítások
Az 5:47 felvétel hallgatásának a célja az, hogy serkentsük a tudatosság növekedését és aktiváljuk a energetikai potenciálokat a tobozmirigyben elhelyezkedő kristály struktúrákban.
Az ezotéria szempontjából, a toboz kristályok (amelyek a tobozmirigybe vannak beágyazva) úgy működnek, mint egy fajta kozmikus antenna, amit a fény magasabb vibrációs birodalmaira lehet hangolni. Ténylegesen, ez a szándékos célja ennek a pszichoakusztikus katalizátor hallgatásának.
Ezt a hang meditációt sztereo fülhallgatókkal a legjobb hallgatni. Bármelyik típusa a fülhallgatóknak megteszi.
Amikor hallgatjátok a felvételt, összpontosítsátok figyelmeteket a fejetek központi részére, ahol a tobozmirigy helyezkedik el.
Képzeljétek el, hogy a hangok a tobozmirigyből jönnek ki, habár a valóságban, a hangok a füleiteken keresztül jönnek be.

Kép

Ez az egyszerű váltása az érzékelő képzeletnek hozza majd létre, az erőteljes elmemódosítás tapasztalatát.Többször is végighallgathatjátok a felvételt egy meditáció során, ha az a kívánságotok. Azonban, felhívom a figyelmeteket arra, hogy a hanganyag ismételt hallgatása, egy fajta pszichospirituális tisztító reakciót válthat ki. Hogyha egy ilyen reakciót tapasztaltok, hagyjátok abba a hanganyag hallgatását. Csináljatok szünetet, majd naponta csak egyszer hallgassátok mindaddig, míg energia rendszeretek hozzáidomul a tobozmirigy felerősödött aktiválásához.


Fontos Figyelmeztetés:


Rendszerint a felvétel tökéletesítésének folyamata során bizonyos frekvenciákat lecsökkentenek, hogy a felvétel a különböző rendszerek széles skáláján legyen lehallgatható. Ez esetben egyetlen frekvencia sem lett lecsökkentve, nyilvánvaló okokból kifolyólag. Ez azt jelenti, hogyha a felvételt gyenge minőségű rendszeren (fülhallgató nélkül) játszátok le, a lejátszó rendszeretek hangszórói lehet, hogy nehezen kezelik majd az összes frekvenciákat. Más szavakkal, rendszeretek torzíthatja a hangokat/vagy vibrációt hallhattok a hangszórókban. Ez a probléma teljes mértékben elkerülhető, hogyha fülhallgatókkal hallgatjátok a felvételt, ami egyébként is a legjobb módja a meditáció lehallgatásának.

*


Ismételten, a kulcs összetevője ennek az egésznek a vibrációs szintetek, és a Dimenziós Behangolás a Toboz Mirigynek a Fény felsőbb birodalmaihoz való hangolása által segíti az idegrendszereteket. Úgy gondoljatok rá, mint egy "akusztikus mentőtutaja".

A Felemelkedés Holonja 

A felemelkedés számunkra egyszerűen azt jelenti, hogy feljebb lépni a tudatosságban. TE nem "mész" sehova. TE nem "távozol" sehova. Azonban a távlataid, az érzékelésed, az észlelésed gyökeresen módosul. Elkezdesz átlátni a mayá-n, azaz az evilági illúziókon, ami a szubatomi részecskék tánca által teremtődött, és alakult anyaggá. A felemelkedési folyamat során megérted, hogy TE teremted mind azt a tapasztalatot amit "világ"-nak nevezel. A felemelkedés nem azt jelenti, hogy távozol ebből a világból, hanem azt, hogy túlléptél a korlátain, azaz átlényegítetted - habár a része maradtál - de mar egy olyan lencsén keresztül érzékeled, amelyen át látod, hogy az élet egy színjáték, amit TE vetítesz ki.

Azt mondhatjuk, hogy keresztúthoz értetek.
Amint a nap áramlatok belépnek a magnetoszférába, megemelkedik minden ember KA testének a vibrációja. Míg egyeseknél ez zavarodottságot okozhat és bomlasztóan hathat, addig másoknál a felemelkedéshez vezethet, azaz feljebb léphetnek a tudatosságban. Ez az üzenet azokhoz szól, akik a felemelkedő spirált választották. A kihívás ez idő tájt az, hogy engedélyt adjatok KA testetek aktiválására, amely felfelé emel benneteket még akkor is, ha sokan körülöttetek a lefelé irányuló spirálon haladnak. Ez lényegében rezgés szint kérdése, amellyel tiszta szándék és hit párosul. E három minőség együttesen hozza létre az új sorsotok teremtő impulzusát.
Mit értünk mi ez alatt?

Hatalmas mennyiségű energiára van szükség ahhoz, hogy átalakítsátok, illetve átlényegítsétek a rátok nehezedő negatív állapotokat, vagy korlátozásokat. A kollektív tudatosságotok a valóság rögzült, kényszerűen elkülönült, korlátozó - úgymond fogságban tartó - látásmódjába lett hipnotizálva.

Amikor már átláttok a hazugságokon, a manipulációkon a régi világot másként fogjátok látni, de a hazugságok észlelése még senkit sem szabadít meg tőluk. A hazugságoknak saját életük van, és azt folytatni is akarják. Ahhoz, hogy kilépjetek a letargiából és a tehetetlenségből, amely kulturális korlátozásaitok benső lényege, új, megnövekedett rezgésszintű energiára van szükség. A nap áramlatok ajándéka a nap plazma, amely egyre nagyobb mennyiségben áramlik be a magnetoszférába és megemeli KA testetek rezgésszintjét.
De itt a "kereszt szál" úgymond a sorsotok látomásán.

Azok számára, akik elfogadják, vagy legalább is ébredeznek, azaz kezdenek átlátni a korlátozás hazugságain amik rátok lettek kényszerítve, és a felemelkedési folyamatot választják, a KA test aktiválása gyönyörű, tökéletes csodakent nyilvánul meg, hiszen az életetek felékesül a hatalommal, hogy olyan módon lényegítsétek át a korlátaitokat, amilyenre eddig nem volt lehetőségetek. Ez olyan lesz, mintha az Univerzum veletek együtt ropná szabadságotok táncát.
Azok számára viszon,t akik nem a felemelkedést, hanem azt választják, hogy a korlátok börtönében maradnak, akik másokat hibáztatnak saját szerencsétlenségükért, akik bűnbakot keresnek a boldogtalanságukért, akik a konfliktusok régi világában akarnak élni, a megemelkedett rezgésszint a KA testükben nem fog áldásnak bizonyulni; átoknak fogják megtapasztalni. Kemény munka vár rájuk, hogy megtartsák a régi állapotokat.

A régi valóság szövete egyidejűleg bomlik szét az új valóság szövésével. Ez persze a dolgok furcsa állása. Azonban mi azt szeretnénk a lehető legtisztábban átadni, hogy megvan a benső hatalmatok és képességetek arra, hogy új valóságot szőjetek magatoknak, a lélek és a szellem új szabadságát, tekintet nélkül arra, hogy mi történik körülöttetek.
A mi perspektívánkból nézve, azt látjuk, hogy ez a helyzet tovább erősödik az elkövetkező néhány évben és mi ezt kettős állapotnak jellemeznénk, amelyben sokan közületek felemelkednek, azaz feljebb lépnek a tudatosságban, míg mások lefelé zuhannak. Ez azonban lényegileg az egyének választásától függ.

Ez egy nagyon fontos pont számunkra és a lehető legtisztábban szeretnénk átadni. Mindannyitoknak megvan a képessége és a felelőssége is, hogy azt gondoljátok és teremtsétek, amire vágytok. Sokan közületek a szabadságot választják - mert képtelenek vagytok már elviselni a bezártságot - a hazugságok terhe egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy állandósítsátok. Mások a bezártságot fogjak választani, mert félnek a szabadságtól és a felelősségtől a személyes választásaikért.

Itt az evolúció útjai szétválnak.
Ahogy a valóságaitok egyidejűleg feloldódnak és újra teremtődnek, és most a gazdasági, az ökológiai meg a szociális kihívásokról beszelünk amikkel szembenéztek, néhányan közületek nagyon nehéz időként élitek meg. De soha ne veszítsétek szem elől azt a tényt, hogy ti teremtitek a saját életeteket, és azt bármelyik pillanatban újra teremthetitek, függetlenül a körülményektől. Azok akik manipulálnak benneteket, teszik azt a félelmek által és a kulturális korlátozások állandósításával azt a hitet táplálva, miszerint életetek bizonyos külső tényezőktől függ.

A felemelkedési folyamat során rá fogtok jönni, hogy ezek a külső tényezők tulajdonképpen a legbelső tudatosságotok kivetülései. Ezek villanások a "vetítővásznon" és ti pillanatok alatt lecserélhetitek, ha gyökereiben változtattok rajta a következmény módosítása helyett; a gyökerek pedig a TI lelketekben vannak. Annak misztériuma, hogy mindez hogyan történik, olyan természetes módon fogja felfedni önmagát a felemelkedési folyamat során, ahogyan az orchidea bontja ki virágát. Ez önmagába a természetbe van beágyazva, és ez a tudás önmagát tárja fel, ahogy haladtok felfelé a felemelkedés ösvényén. Előző üzeneteinkben már szóltunk arról, hogy az egyik kulcs az az, amit ti méltányolásnak (nagyra becsülés) és hálának neveztek.

Ezek az érzelmi állapotok a teremtő erőtök jelzései és kifejezői. Hogy ez mit jelent pontosan, az a felemelkedési folyamat során fog világossá válni számotokra.

Az elkövetkező üzeneteinkben szándékozzuk megvitatni a méltányolás interdimenzionális fizikáját, és, hogy az hogyan befolyásolja külső valóságotokat. Ebben az üzenetben azonban azt az eszközt kívánjuk átadni nektek, ami szerintünk segítségetekre lesz az elkövetkező néhány éves időszakban, amint a nap áramlatok a magnetoszférába érkeznek és elkezdik ösztönözni KA testeteket.
Mielőtt átadnánk a technikát, néhány alapul szolgáló pontot szeretnénk közölni veletek:

Első alap pont: döntést kell hoznotok arról, hogy a tudatosság felemelkedését választjátok ahhoz, hogy a technika működjön. A szándék, amellyel KA testeteket tartjátok, határozza meg a kimenetelt.

Második alap pont: a méltányolás (nagyra becsülés) érzelmi állapotában kell lennetek, amikor ezt a módszert alkalmazzátok, mert a méltányolás a jelzése az effajta teremtésnek.

Harmadik alap pont: mind ez a KA vagyis éteri testetek es a BA vagyis az ősi egyiptomiak szerint énetek legfelsőbb aspektusa, illetve legfelsőbb lelketek közötti kapcsolaton alapszik. A BA a téren és időn kívüli tudatosságban honol.

A BA belépési pontja a fejetek felett lévő azon pont, ahol kinyújtott karjaitok által a kezeitek megérintik egymást. És önmagatok interdimenzionális aspektusa, vagyis a BA igen fogékony a méltányolásra. A BA által kapjátok azt az energiát, mely megerősíti és felkészíti KA testeteket a nap áramlatok befogadására.

Mi ezt a módszert a Felemelkedés Holonjának nevezzük. Mint az előző két Holon amit átadtunk nektek; az Egyensúly és a Gyógyítás Holonja, a Felemelkedés Holonja is maghatározott geometriai formára épült. A mértani alakzatok irányítják az energia mozgását és egy meghatározott mértani alakzat meghatározott irányba tereli az energia áramlását.

Ez a Holon a korongra épült. Hasonlóan, mint a pörgettyű, amivel gyerekkorotokban játszottatok. Most helyezzétek magatokat ebbe a korongba. A Korong legfelső pontja megegyezik a BA belépési pontjával a fejetek felett, ahol kinyújtott karjaitok által a kezetek összeér. A Korong legalsó pontja megegyezik a gerincetek aljával, ha lótusz ülésben végzitek a gyakorlatot. Ha állva vagy széken ülve csináljátok, akkor viszont a talpatok lesz a korong legalsó pontja. A középvonal, mely áthalad a fejeteken a gerincetek mentén a talpatokig, azonos a Korong központi tengelyével.
Képzeletben forgassátok meg a korongot a tengelye körül. Az emberek többségének természetesebb jobbra forgatni a korongot, de balra is lehet; az egyénnek kényelmesebb irány a megfelelő. A Korong mérete, vagyis átmérője nem számít, olyan nagyra vagy olyan kicsire méretezitek, amilyenre akarjátok. A Korong színe sem számít, azonban ha vizuális típus vagy, akkor azt ajánljuk, hogy a korongod legyen fehér. A Korong mozgása az elképzelt világban, a TE elképzelt világodban egy energia spirált teremt.

Amint elkezditek forgatni a korongot, a figyelmetek a fejetek felett a BA-ra irányul és a méltányolás vagyis a nagyra becsülés érzését továbbítsátok a BA-nak. Legfelsőbb lelketek, vagyis a BA valami módon válaszolni fog nektek.
Most fordítsátok figyelmeteket a gerincetek aljára a gyökér csakrára, mert ez az az alap, ami behúzza a kozmikus energiát a KA testbe. A következő 5-10 percig maradjatok a korongban es hagyjátok, hogy az forogjon, tudatosságotokat a BA-ra es a gyökér csakrára irányítva. Energia fog áramlani BA-tól a fizikai testeteken keresztül a gyökércsakrába. Néha ez nagyon gyengéd érzékelés lehet, máskor meg mint a lézer sugár, vagy tűz oszlop, de lehet áramlás is.

Nagyon sokféle módon érzékelhetitek.
Amint ez az energia lejön a BA-tól a gerincetek aljáig, átsugározza és energiával tölti fel KA testeteket. Ezt annyiszor csináljátok, ahányszor csak akarjátok. Mi azt ajánljuk, hogy tegyétek napjában egyszer. Ha sűrűn és huzamosabb ideig csináljátok, gyógyulási reakciót vált ki. Ez akkor történik meg, ha a KA testből a kozmikus energia átáramlik a fizikai test szerveibe, és ennek hatására azok felszabadítják a bennük felgyülemlett negativitást, mérgeket és anyagokat, melyek leszorítják élet erejüket. Idővel a KA test energiával töltődik fel, ami lehetővé teszi, hogy befogadja a nap áramlat részecskéit és ez felgyorsítja felemelkedéseteket. Ez az alap módszer, és mint már mondtuk, csináljátok naponta 5-10 percig mindaddig, amíg tiszta szándékotok, hogy feljebb lépjetek a tudatosságban.

Most figyelmeteket a planetáris szolgálatra szeretnénk fordítani és az energia felszabadításra, amit mi A Nagy Triad-nak nevezünk.

Április első hétvégéjére (Április 3-5, 2009) hívjuk össze a Washingtoni Seattle-ben a gyülekezetet, ahol alkalmazni fogjuk az itt megvitatott Holont a három hang szentéllyel kapcsolatban, amelyeket a fizikai síkon New Mexicoban, Costa Ricában és Nepálban hoztunk létre. E hármas egyesítése a felemelkedés fényének megnövelését szolgálja.
Ezt az eseményt megelőzően, Március közepe táján egy újabb közleményt, egy újabb Planetáris üzenetet adunk át az útmutatásokkal azok számára, akik fizikailag nem tudnak csatlakozni hozzánk Seattle-ben. Ezek az útmutatások lehetővé teszik mindazok számára, akik fizikailag nem lehetnek jelen, hogy csatlakozzanak hozzánk energetikai szinten és reszt vegyenek a Planetáris szolgálat eme akciójában.
Az egyiptomi mítosz és beavatási tudás szerint civilizációtok most az úgynevezett ANMIT beavatáson megy keresztül, ami lényegileg az átjáró a hatalomra törekvésből a szeretetbe és a magasabb valóságokba, ami a felsőbb csakrákon at érzékelhető.

Küzdelem folyik azok között, akik a konfliktusok világát akarják állandósítani, ahol ők magukhoz tudják ragadni és gyakorolni a hatalmat, és azok között, akik életüket együttműködésben kívánják élni megértve, hogy minden élet egymáshoz kapcsolódik.

A gyülekezetnek kettős célja van:
- hogy az itt megvitatott Holont és a nap áramlat hasznosítását az egyéni felemelkedésben mester szintre tökéletesítsük;
- hogy felszabadítsuk a Föld érzelmi szférájában a spirituális felemelkedés energiáját ami az összes élet javát szolgálja és hozzásegít az együttműködés oldalára billenteni a mérleg serpenyőjét a konfliktusok helyett.

*

A Planetáris Felemelkedés Holonja

Hathor Planetáris üzenet Tom Kenyon csatornázásában
2009 március 10.

Ebben az üzenetben, a Washingtoni Seattle-ben április 5.en vasárnap, pacifikus idő szerint délután 3 órakor tartandó Nagy Triad meditációt szeretnénk megosztani veletek.

Amint már mondtuk az előző üzenetünkben, azokat, akik nem tudnak fizikailag részt venni az összejövetelen, meghívjuk, hogy csatlakozzanak a világ meditációhoz a távolból. Ez az akció, a planetáris szolgálat azon formája, amit mi (Hathorok) a Planetáris Felemelkedés Holonjának nevezünk. Ahhoz, hogy csatlakozni tudjatok hozzánk a meditáció során, szükséges, hogy mesterévé váljatok a Felemelkedés Holonjának, mivel ez az az alap, amire a világ meditáció épül. Kérünk benneteket, emlékezzetek az előző üzenetünkre, melynek a címe "A Felemelkedés Holonja, azaz The Holon of Ascension" és részletes útmutatást adtunk, hogy hogyan alkossátok meg a saját Felemelkedés Holonotokat. Most figyelmeteket a Föld Mennyei Lelkére, vagyis a Föld BA testére szeretnénk fordítani. Az egyedien más felépítésű. Ellentétben a ti BA testetek belépési pontjával, amely testetek központi tengelyén található a fejetek felett, ahol kinyújtott karjaitokkal a kezeitek megérintik egymást, a Föld Mennyei Lelke szférikus. Teljesen körülöleli a Földet, körülbelül 60 mérföld magasságban a Föld felszínétől. Ez tulajdonképpen az egyesek által Krisztus Tudat, vagy Buddha hálónak nevezett szféra, amely teljes egészében körbefogja a Földet. A Planetáris Felemelkedés Holonjánál ehhez a hatalmas BA-hoz kapcsolódtok.

Azt úgy teszitek meg, hogy saját Holonotok tengelyét kiterjesztitek, le a Föld középpontjáig, illetve fel a BA szféráig. Amikor a Föld Mennyei Lelke válaszol nektek, az energia ezen a tengelyen száll alá a személyes BA-n keresztül a KA, avagy éteri testetekbe, fizikai testetekbe es a Földbe. Tulajdonképpen e meditáció alatt, ti lesztek a Föld Mennyei Lelkének a leföldelő csatornái. Mint testben élő lények, testetek eredeti hullám mintája a föld atomi és szubatomi részecskéiből áll. Ebből kiindulva, fizikalitásotok a földből született, a föld pedig a csillagok maradványaiból született. Ennek következtében, mint testtel rendelkező lények, megvan a spirituális hatalmatok, a spirituális jogotok, és spirituális felelősegetek, hogy megengedjétek, és segítsétek a Föld felemelkedését.

A Világmeditáció

A Világmeditáció három részből áll.

Az első rész - Megalkotjátok a személyes Felemelkedés Holonotokat. Ezáltal KA testetek éteri fénnyel es spirituális potenciállal töltődik fel, saját Mennyei Lelketekből. Ez megnyitja KA testeteket, és az rezgés-receptorrá válik a Planetáris BA-ból áramló hatalmas éteri fény es energia befogadására. Vasárnap, április 5-én, a világ meditáció során 10 percet fogunk fordítani az első részre, saját Felemelkedés Holonunk aktiválására.

Második rész - Tudatosságotokat most a központi tengelyetek mentén emeljétek fel a személyes BA felett a 60 mérföldnyi magasságban lévő BA szférába, amely körül öleli a Földet. Az első részben méltánylásotokat, illetve nagyra becsüléseteket, a személyes BA-nak küldtétek, hogy aktiváljátok a Holont. A planetáris részben méltánylásotokat, illetve nagyra becsüléseteket, a központi tengelyetek mentén felkülditek a BA-nak, amely körülveszi a Földet. Amint a nagyra becsülésetek impulzusa a planetáris BA-hoz érkezik, az válaszol, és energia áramlatot küld le a központi tengelyeteken a személyes BA-hoz, KA testetekbe, fizikai testetekbe és a Földbe. Fontos megérteni a méltánylás, vagy nagyra becsülés mibenlétét, amit a BA-nak küldtök.

A méltánylás a spirituális megértésből fakad, amikor az egyén belép a felemelkedési folyamatba. Mi ezt, mint felismerést jellemeznénk, hogy a testben való élet egy értékes ajándék, hogy az anyagi világ emberi formában való megtapasztalását becsülni, és ünnepelni kell. És ennek semmi köze a dilemmákhoz, amikkel szembesültök életetek folyamán, vagy az élet helyzetekhez, amelyek felbosszantanak benneteket, félelmet keltenek, haragot váltanak k,i vagy bánatot okoznak. Ezek külön, személyes pszichológiai kérdések, hogy spirituális lényekként mennyire jól, vagy kevésbé jól tudtok alkalmazkodni az emberi tapasztalásokhoz. A méltánylás és nagyra becsülés érzése, amit a Föld Mennyei Lelkéhez kell küldenetek, az önmagának a föld elemeinek a megbecsülése kell, hogy legyen, a földi élet egyedi tapasztalásának a megbecsülése, és az archetipikus elemek: a víz, a levegő, a tűz, a föld és az űr megbecsülése.

Tudományotok nem sorolja az űrt az elemek közé; mi azonban itt egy ősi alkímiai tudásról és nem a periódusos rendszerről beszélünk. Az ősi tudás felismerte, hogy az űr az nem csupán üresség, hanem az a méh, amelyből minden életre kel. Az űr a mindenség anyja. A szubatomi részecskék, az atomok és azok összes konfigurációja az űrből született. Habár a tudományotok pillanatnyilag a szubatomi részecskéket és az atomokat mechanikai módon vizsgálja, mi tudatos lényeknek látjuk őket és saját akarattal rendelkeznek. Ez fokozza lehetséges jövőtök elbűvölő lehetőségeit, mivel testetek milliárdnyi tudatosságból áll. Az elkövetkező üzeneteinkben szándékozunk megvitatni, hogy az emberi nagyra becsülés művészete miként hat az atomi struktúrákra és a lehetséges jövőkre. Azonban most fordítsuk ismét figyelmünket a Planetáris Felemelkedés Holonjára. Méltánylásotok, illetve nagyra becsülésetek, amit a Föld BA szférájának küldetek, az a testben való létezés értékét és önmaga a Föld iránt érzett nagyra értékelést fejezi ki. A nagyra becsülés ÉRZÉSE az, amire a Föld Mennyei Lelke válaszol nektek; ugyanúgy, mint a személyes Felemelkedés Holonjánál.

Amikor a Föld BA-ja válaszol a nagyra becsülésetekre, energia áramlik alá a saját Felemelkedés Holonotok tengelyén, és annak függvényében, hogy hol tartatok a lélek fejlődésben, nagyon sok különböző tapasztalásban lesz részetek. Néhány tapasztalás transzcendens jellegű lesz, néhány interdimenzionális, ami bevisz benneteket a Föld multidimenzionális teljes pompájába. Néhányatok számára ez tisztulást hoz, mivel ezáltal a "salak", ami alacsonyabb rezgés szinten tart benneteket, meg lesz kongatva mint a harang, és az emelkedő rezgés szint felébreszt benneteket álmotokból. Mi azt értjük ez alatt, hogy az emberi tudatosság régóta a szendergés állapotában van, és nem ismerte fel saját képességeit, mint társteremtője a kollektív valóságnak. Mialatt ti aludtatok, az emberi tudatosság megengedte, hogy mások manipulálják valóságotokat, és határozzák meg sorsotokat. A Föld felemelkedésével ennek napjai meg vannak számlálva, és amint a Föld Mennyei Lelke válaszol nektek, beléptek egy sokkal energetikusabb vibrációba és a KA rezgésének felgyorsulásába.

Nagyon sokféle tapasztalás fog megjelenni bennetek, és az mind természetes, de ne hagyjátok, hogy az elvonja figyelmeteket. A meditáció második részében az a legfontosabb, hogy magatokat megnyitva, ti legyetek a leföldelő csatorna a Föld Mennyei Lelke számára.

A Technika

A Planetáris Felemelkedés Holonja meditáció második részének a sorrendje a következő:

Miután aktiváltátok személyes Felemelkedés Holonotokat, kiterjesztitek Holonotok tengelyét a Föld középpontjába, valamint a felszíntől 60 mérföldnyi magasságba. Ez a pont, egy a végtelen számú lehetséges pontok közül a Föld BA szférájában.

Akkor nagyrabecsülésetek érzését külditek a Föld Mennyei Lelkéhez és várjátok, hogy megérezzétek a választ, megnyitva önmagatok, hogy a válasz áthaladjon energia tengelyetek mentén a testetekbe, a KA-ba es a Földbe.

Miután éreztétek, hogy a Föld BA válasza áthaladt rajtatok keresztül a fizikai földbe, ismét a nagyra becsülésetek érzését külditek fel a Föld BA-nak, várva és áteresztve a választ, áteresztve rajtatok keresztül a földbe. Ezt annyiszor ismétlitek a meditáció alatt, ahányszor csak akarjátok.

A meditáció második része 20 percig fog tartani. A meditáció e része igen dinamikussá válhat. Ha az energiák túl erőteljessé válnak, és ettől kényelmetlenül érzitek magatokat, fordítsátok figyelmeteket a személyes BA belépési pontjára, és pihenjetek a személyes Felemelkedés Holonotokban míg ismét készen álltok a nagyobb energia áramlás befogadására. Néhányatoknak ezt többször is szükséges lesz megtenni a 20 perc folyamán.
A meditáció második része után 5 percre visszatérünk a személyes Felemelkedés Holonunkba, lehetőséget adva a tapasztalat beintegrálására.

Eddig a pontig összesen 35 percet meditáltunk. Azt ajánljuk, hogy legalább még 5 percig csendben pihenjetek. Ha van rá idő, jó lenne, hogy fekve lebegjetek az áramlatban egy darabig. Nem ajánlatos rögtön, pihenés nélkül visszatérni a külvilágotok teendőihez. Amint a meditáció elkezdődik mi is (Hathorok) megalkotjuk a Felemelkedés Holonját, es tartani fogjuk a meditáció végéig. Korongot alkotunk, olyat, mint a személyes Felemelkedés Holonja. Holonunk középpontja a Tejút rendszer Galaxis középpontja lesz, amit Nagy Központi Nap-ként is szoktak emlegetni, es a korongot akkorára terjesztjük ki, hogy magába foglalja az egész galaxist. Néhányatok számára ez szükségtelen információ, másoknak viszont segítségére lesz.

Minden lehetőség anyja, a világűr misztériumán keresztül juttatjuk el hozzátok ezt a meghívást. Meghívunk benneteket, hogy energetikailag csatlakozzatok hozzánk, akik összegyűltünk Seattle-ben a Nagy Triadra. És üdvözlünk mindnyájatokat a kollektív társteremtés eme hatalmas kísérletében.

Az idő elérkezett! A harangok szólnak! Itt az idő a felébredésre, magasztosabb sorsotokra!

A Hathorok


Tom megfigyelései

Szeretnem megragadni a pillanat adta lehetőséget és megköszönni mindnyájatoknak, akik úgy döntöttetek, hogy csatlakoztok hozzánk a világ meditációban a Hathorok útmutatásai szerint. Tudnotok kell, hogy törekvéseitekhez több ezer ember kapcsolódik a világ minden tájáról, akik hozzátok hasonlóan érzik, hogy itt az idő, itt a nagy alkalom.
Jóllehet, nem tudjatok egymás nevét, jóllehet útjaink soha nem keresztezik egymást, mégis valamennyien részei vagyunk egy hatalmas és növekvő, Globális közösségnek. Van, aki a hozzátok hasonló embereket Fénymunkásoknak nevezi. A Hathorok Élet-fenntartóknak neveznek titeket; aszerint, hogy milyen értékeket képviseltek az életben, munkátok és közösségeitek közvetlen hatással vannak az élet minőségére körülöttetek. És a teremtés táncában, amikor a gondolat megnyilvánul az életünkben, az életetek és ahogyan élitek azt, hozzájárul önmaga, az ÉLET fenntartásához, vagy legalábbis egy magasabb emberi minőséghez.

A világmeditáció

Tudott dolog, hogy az effajta energiamunkánál a távolság nem számít. Azokkal közületek, akik részt vesznek a planetáris szolgálat e formájában, oly módon kapcsolódunk össze, mely túllépi az idő, a tér, a hely és a távolság korlátait.
Így, amikor mi, akik összegyűltünk Seattle-ben, elkezdjük a meditációt, tesszük azt közösen, a tiszta szándékú közösségekkel szerte a világon, sok országban, majdnem minden kontinensen. Mi, akik részt veszünk a világ meditációban, egy közös dolgon osztozunk. Jóllehet, életstílusunk és az életben elfoglalt helyünk különböző; jóllehet, életfilozófiánk és vallásunk nem egybevágó; egy néma pontban azonban mindannyian egyezünk: az ÉLET a Földön értékes. A kollektív társteremtés hatalmas kísérletében - amiről a Hathorok beszélnek - ott a remény, hogy elegendő számú tiszta szándékú egyén hozzájárulásával a Planetáris BA felemelkedési energiájának lehorgonyozásával, mi mint faj, ráébredünk teremtő hatalmunkra és megváltoztatjuk sorsunkat.
Az én véleményem az, hogy a Földdel minden rendben lesz a nagy változások időszakában, aminek most a kellős közepén vagyunk. Néhányan a Föld lakói közül lehet, hogy nem fognak vele tartani, főleg mi emberek, akik azt gondoljuk, hogy felette vagyunk az ökoszisztémának, amiben élünk. De a Földdel minden rendben lesz. Ha a mítoszok, próféciák és legendák, melyek erről a korszakról szólnak igazak, akkor a Föld fel fog emelkedni a lét magasabb vibrációjára és minden életforma, ezáltal belép az "arany korba." Majd az idő megmutatja, hogy ez igaz vagy sem, vagy csak a kiváló emberi elme túlfűtött képzeletének csalfa reménye.
Én azt hiszem, hogy rendkívüli időket élünk. Szinte naponta tanúi lehetünk a rendhagyó kudarcok, butaságok és veszélyek túltengéseinek, de ugyanakkor a különleges alkalmaknak is a személyes növekedésre és felemelkedésre.
Akik számára újak a Hathorok üzenetei, had mondjam el, hogy az ő (Hathorok) szemszögükből a felemelkedés során nincs hova menni. A felemelkedés nem arról szól, hogy fénylő glóriával elhagyjuk a Földet (bár ez is egy verzió). Többségünk számára a felemelkedés az a tudatosságban való feljebbhaladás, a testünkben maradva. És mi azért veszünk részt ebben a meditációban, mert testben vagyunk. Testünk ugyanazokból az anyagokból áll, mint a Föld maga. És ahogyan a Hathorok mondják, megvan a spirituális jogunk és a spirituális felelőségünk is, hogy megengedjük és segítsük a Föld felemelkedését.

Időzítés

Mi, akik összegyűltünk Seattle-ben az Intenzív Nagy Triad-ra, a világ meditációt vasárnap, április 5-én délután 3 órakor kezdjük pacifikus idő szerint. Akik az Amerikai Egyesült Államokon kívül kapcsolódnak hozzánk, az Interneten találtok néhány díjmentes Idő átalakító oldalt. The World Clock - A Világ Óra az egyik közülük és könnyű a használata. Az időeltérés 10 óra, tehát nálunk éjjel 1 órakor lesz az esemény) Aki bármilyen okból kifolyólag nem tudja beazonosítani a pontos időt a saját időzónájában, azt ajánlom, hogy válasszon ki egy időpontot, és végezze el a meditációt. A Planetáris Holon rezgés mezeje még tartani fog egy ideig, miután befejeztük a meditációt Seattle-ben. A meditáció 35 percig fog tartani, ahogy azt a Hathorok jelezték. Utána, mi Seattle-ben 5 percig fogunk csendben maradni, hogy újraigazodjunk magunkhoz, mivel én arra számítok, hogy ez egy nagyon dinamikus, transzcendens tapasztalás lesz.
Az hátralévő 20 percben hang meditációval fogjuk zárni az Intenzív Nagy Triad-ot.
Akik a távolból csatlakoznak hozzánk a meditációra, ez az idő ideális a pihenésre és a tapasztalások beintegrálására, mielőtt folytatnátok a napi teendőiteket vagy az éjszakát.

Egy fontos megjegyzés a Személyes Felemelkedés Holonjáról

Szeretnem tisztázni a Felemelkedés Holonjának egy technikai vonatkozását.
Amint a Hathorok már elmondták, mesterévé kell válnotok a Felemelkedés Holonjának, mielőtt hozzáfoghattok a Planetáris Holonhoz. Habar en azt hittem, hogy az előző üzenet (lásd A Felemelkedés Holonja azaz The Holon of Ascension) utasításai érthetőek voltak, egyes olvasók számára azonban nyilvánvalóan mégsem.
A Felemelkedés Holonja egy elképzelt Korong alakú mértani alakzat. A Holon tengelye (az a vonal, amely a közepén halad keresztül a tetőponttól a talp pontig) egybe esik a testetek központi tengelyével. Ez az a tengely, amely körül a Holon forog. KA testetek azonban nem forog. Marad olyan helyzetben, a fizikai testetekben, mint rendesen, arccal előre, háttal hátra. És, hogyha nem értitek, hogy itt miről beszélek, akkor vissza kell mennetek A Felemelkedés Holonjához és olvassátok el a részletes útmutatást. Néhányan e-mailben értesítettek bennünket, hogy hányingert éreznek a Felemelkedés Holonjának gyakorlása közben. Ennek oka az lehet, hogy KA testeteket is forgatjátok a Holonnal együtt. A KA testeteket nem kell forgatni. Hogyha KA testetek nem forog es mégis hányingeretek van, lassítsátok le a Korong (Holon) forgási sebességét. Egyáltalán nem kell gyorsan forognia.
Hogyha ezek a változtatások nem oldják meg a helyzetet, akkor jó esélyetek van rá, hogy spirituális tisztulást tapasztaltok. Én is éreztem néha hányingert az elején, amikor a Holonnal kezdtem dolgozni, főleg, amikor 10 percnél tovább csináltam. Mostanra már több, mint 1 órát csinálhatom minden kényelmetlen érzés nélkül. Úgy tűnik, az a lényeg, hogy a Felemelkedés Holonjának ismételgetésével a fizikai test hozzászokik a KA magasabb rezgésszintjéhez.

hathorok üzenetei

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.