Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IDŐ ELHAJLÁS HULLÁMOK?-Metatron Arkangyal

2010.03.26

 

"Üdvözlet, Metatron vagyok, a Fény Ura, és mindannyiatokat üdvözöllek ebben a pontos vektorában az időnélküli térnek. Feltétel nélküli szeretettel ölellek át benneteket. Szeretettel, mely mértani, szeretettel mely tudományos, ami a mérhetetlen Szentség szeretete. A szeretet az MINDENNEK a forrása. Az nem egy érzés, az egy mindenható rezonancia. Az erő forrása, amely képessé teszi a jelen tudatosságotokat, amely soha sem volt fizikai, és ahol én uralkodom, ott sok olyan Isteni Lénye van a Fénynek, akik nincsenek is tudatában annak, hogy olyan fizikai rendszer, mint a tiétek létezik. Ez meglepett benneteket?
Az Isteni intelligencia, és az érző tudatosság, jóval előbb létezett, mint a Földetek kialakult volna. A tudatosság minden teremtés, minden anyag és antianyag motorja, és sok más valóságot is kialakít a földeteken kívül. Ismételten, jelen pillanatban az annyira korlátozott saját nézőpontotok az, ami miatt úgy tűnik nektek, hogy a fizikai valóság a létezés szabálya és módja. Akadémikusaitok a naprendszeretek bolygóin kutatnak élet után, de mivel azok különböznek a Földetektől, azt feltételezik, hogy nincs élet rajtuk. Mi elmondjuk nektek nemcsak, hogy nyüzsög rajtuk az élet, hanem a bolygók, a csillagok, az űr részecskéi, közöttük mind-mind, tudatos lények. Még az űr is élő. A fizikai élet az a kivétel, és nem a szabály.
A fizikai rendszer a dualitásban, az egy céltudatos illúzió. Ti álmodjátok az emberiség álmát. Ti erőteljes spirituális lények vagytok, szűrőket viselve. Ti a Teremtő Forrás Isteni szikrái vagytok a Föld Egyetemen folytatva tanulmányaitokat. El kell fogadnotok ezt az axiómát és próbáljátok a ti szemszögetekből megérteni a nagyobb valóságokat, melyek a ti fizikai érzékeléseteken kívül léteznek, és sok van belőlük! ÉS A SZERETET AZ ÉPITÖ KÖVE MINDENNEK, ÉS A "DNS" LÉNYEGE IS.


ÉS MOST AZ IDŐ ELHAJLÁSRÓL SZÓLUNK

 

Kérdés Metatronhoz: Múlt évben egy nagyon egyedülálló erő csomópontban időztem, aminek Grimes Point a neve, a Tahoe tó közelében helyezkedik el, Reno városán kívül, Nevada és California határán. A terület nagyon érdekes petroglifekkel (sziklába vésett ábrázolás, felirat) van terítve és egyes őslakos amerikaiak, a Csillag Nemzet Kapujának ismerik. Egy barlang van a térségben, melynek nagyon érdekesek az energiái. A kövek között kószálva hamarosan meditatív állapotba kerültem, ami hasonló érzés volt, mint az "ayahuasca". Úgy éreztem, mintha a lineáris időn kívül, az időtlenségbe érkeztem volna, a fizikailag látható környezet ködszerűen hullámzott és a földben elektromos lüktetést éreztem. Tudnál erről a területről beszélni? Ez az időelhajlás egy területe?
Metatron Arkangyal: Grimes Point valójában az idő torzulás egy területe. Ez a torzulás több szinten történik. Az első, a gravitációs áramlás következtében, ritmikusan történik meghatározott területeken. Maga a gravitáció torzulása hatással van a tér-idő folytonosságára is az érintett térségben, és egy dimenzionálisan nyitott mezőt teremt, nagyon hasonlóan, mint ahogyan a pólusokon történik.
Kérdés Metatronhoz: Az amerikai őslakosok körében a Paiute törzsből származó történetek ismertek, de az 1940 évekből egy orvos jelentése is létezik a térség földalatti városairól. Tudnál erről beszélni?
Metatron Arkangyal: Már beszéltünk előzőleg a Belső Földben létező civilizációkról és telepekről, beszéltünk a hatalmas földalatti alagút és barlang hálózatról is, amely behálózza a bolygótokat. Ezeket eredetileg a Szíriusziak és Plejadiak (Fiastyúkbeliek) alkották, de a fejlett Atlantisziak is nagyban használták. Több ilyen üreg a lakóhelyük az általatok LeMuriaiaknak ismert népességnek, a Shaszta Hegy, a Grand Tetons, Arkanzasz és Grimes Point kiterjedt térsége, a Mohave Sivatag és a Halál Völgy alatt, az Amerikai Egyesült Államok területén.
Ezek a területek léteznek, ez nem folklór, inkább a dimenzionális átfedések ténye az egyesített mezőben. Valójában, amikor véletlenül, váratlanul felfedeztek egy-egy ilyen, az alagút hálózathoz vezető barlangot és a néhai civilizációk nyomaira és bázisaira bukkantak, akkor ezek azonnal használaton kívül lettek helyezve, le lettek pecsételve és ezáltal a felfedezés kétségbe lett vonva. A Grimes Pointi barlangok valóban az Atlantiszi alagút rendszer bejárata, de elsősorban egy hatalmas Átjáró (Portal) bukkant fel Grimes Point alatt a jelen időben.
Sajátságosan egyedi frekvenciáinak következtében, ez egy bejárati pont a Belső Föld bázisaihoz, melyeket elsősorban a Plejadiak használnak. Habár ez fantasztikusan és hihetetlenül hangzik sokak számára, ez az igazság. Eredetileg ti a Plejadokról és a Szíriuszról származtok, mégis, a rengeteg bizonyíték ellenére, ezt javarészt mint tévhitet, elutasítja az emberiség. Valójában ti Galaktikus eredetűek vagytok, és a multidimenzionalitásban együtt léteztek ezekkel a fajokkal, melyek létezését tagadjátok.
Ti a paiute legendákról beszéltek, a törzsi őslakók többsége azonban felismerte és "Csillag Nemzetnek" nevezte őket. Nyelveik közül sok tartalmazza a Plejadiak megnevezéseit. A Lakota, a Hava Supai és a Navajo, mind utal a Plejadokra és a Szíriuszra. A Hava Supai legendák nyurga, kékesszürke "hangya emberekre" hivatkoznak, akik magukkal vitték őket a földalatti menedék városokba az Atlantiszi első és második özönvíz idejére. Valójában ezek a LeMuriaiak és a Szíriusziak voltak. Geológusaitok értelmezése szerint ezek a területek víz alatt voltak 12,000 évvel ezelőtt.
A Grimes Pointban talált emberi maradványok, amit ti "Szellem Barlangi Ember"-nek neveztek, egy rejtély antropológusaitok számára. Jelenlegi technológiátokkal a lelet korát i.e. 8400-ra határozták meg. Mégis, a legnagyobb misztérium az, hogy a maradványok nem az őslakos fajhoz tartoznak, inkább apró ember lehetett, kaukázusi jellemzőkkel.
Kérdés Metatronhoz: Ezek szerint Grimes Point egy bejárat a Belső Földbe?
Metatron Arkangyal: Valójában egy a sok közül. Közvetlen kapcsolatban van Agharta városával A Shaszta Hegy alatt, valamint a hatalmas föld alatti barlang rendszerrel California, Nevada, Arizona, Arkanzasz és Wyoming alatt.
Kérdés Metatronhoz: A feljegyzések szerint a barlangot Dr. F. Bruce Russell fedezte fel, ez egy valós esemény volt? Valóban megtörtént? Ö 9 láb (274.32 cm) magas, vörös hajú, geometriai jelekkel ellátott emberek múmiáinak a megtalálásáról beszélt.
Metatron Arkangyal: A barlangot megtalálták és létezik. Sok felfedezés történik az általatok úgynevezett óriásokról bolygó szerte. Amelyeket Nevadában és Californiában találtak, az Atlantiszi arany bőrű, gyakran szőke vagy vöröses hajú, magas fajhoz tartozik. Az Atlantiszi arany faj jellegzetes magassága 9-12 láb volt (274.32 - 365.76 cm). Az Atlantiszi Ayriáknak viszont kaukázusi jellegeik voltak, magasságuk 5-6 láb (152.4 - 182.88 cm) volt, ilyenek voltak a vörös Og faj tagjai is, akik az amerikai őslakókként váltak ismertté; a majáknak, (Mezo-Amerikai indiánok és nem a galaktikus mayakról beszél - a fordító) az iroquois = irokézeknek és még sok másoknak is Atlantiszi gyökereik vannak.


Nem óhajtunk az általatok úgynevezett összeesküvésekbe és a titkos államvezetési irányvonalakba belemélyedni,de kormányotok egy része kapcsolatban volt bizonyos földön kívüliekkel és a Belső Földből a LeMuriaiakkal, az elmúlt évszázad java része alatt. Egy része ennek jóindulatú dolog volt, egy másik része pedig a titkos technológia fejlődésére irányult. Nem az a küldetésünk, hogy ennek a mélyére hatoljunk, csak annyit mondunk el, hogy a közeljövőben a földön kívüliekkel való kapcsolatotok sokkal nyilvánvalóbb lesz. Ismételten, ezeket a kapcsolatokat rendszerint felismerték, és nem félték az őslakók. Sokan a törzsi társadalmak közül nyiltan közreműködtek a "Csillag Lényekkel", meg persze a Belső Földből a LeMuriaiakkal is. A közreműködés tanításból és segítség nyújtásból állt. Habár a kormányotok most is kapcsolatban van velük, jelenleg a Belső Föld LeMuriai civilizációja nem óhajt elvegyülni az emberiséggel. Ők békés lények, spirituálisan magasan fejlettek, nincs egyéb vallásuk, csak felismerni az ISTENIT. Ők külön pályán haladnak és nagyon közel állnak ciklusuk befejezéséhez. Amikor kifejlesztitek belső képességeteket, hogy felemeljétek a frekvenciátokat, akkor fogjátok felfedezni a képességeteket az összes Isteni Intelligenciával való közreműködésre. Akkor fel fogjátok fedezni igazi eredeteteket, igazi célotokat és multidimenzionális természeteteket. Fel fogjátok fedezni, hogy ti vagytok a földön kívüliek, ti vagytok a csillag lények, a delfinek, az atlantisziak és a lemuriaiak.


Kérdés Metatronhoz: Köszönöm szépen. Térjünk vissza Grimes Pointhoz, a petroglifek ott egészen érdekesek. Sok közülük hullám ingadozást mutat meg cikk-cakk mintázatot. Van ezeknek a jeleknek különleges jelentése?
Metatron Arkangyal: A petroglifek különböző időszakokból és korokból származnak. Egyesek közülük egyszerűen csak szertartásiak.Azok, amelyeken a hullám oszcilláció és a cikk-cakk minta van, a tér-idő torzulások jelképei, melyeket Atlantisz után az őslakók éreztek és megtapasztaltak a térségben. Valójában ez a gravitációs rendellenesség leghevesebb területeinek egyike, és mint olyan, az idő-tér dimenzionális körkörösségének is. Míg ott meditáltál, első kézből fedezted fel, hogy a területből kivált egy áttetsző hullám mező, hasonló mint a délibáb, amit látsz, amikor a makadám utakon kánikulában a hö felemelkedését figyeled. Amint látod, a valóságokat szétválasztó fátyol igencsak vékony Grimes Pointnál. Bizonyos időben aktuális jelenetek, más világokban történő események és más időkeretek válnak láthatóvá, és fizikailag egészen könnyen érzékelhetővé itt. Az elektromágneses villámok, amelyek a petroglifeken cikk-cakkban és a hullám ingadozással vannak feltüntetve, tisztán jelzik, hogy mi történik a térségben. A koncentrikus körök és a spirál minták jelzik a terület Örvény Átjáróját, a bejáratot az őslakók által úgynevezett "Szellem Világba". Ez mind szinte tapintható Grimes Pointnál, látható és fizikailag nyilvánvaló a gravitációs anomáliák és az idő torzulások által.
A térség barlangjait, különböző idő periódusokban, a Plejadiak használták és használják ma is mint bejáratot, így az itt lévő energiák nagyon erőteljesek. Meghatározott időszakokban az ember igazán hozzáférhet a multidimenzionalitás nagyobb részéhez az ilyen energiákban mint Grimes Point.


Ezt az energiát ismerték fel az őslakók a "másik valóságok bejárata"-ként, egyedülálló energia mezeje és az emberi látogatóra tett hatásának eredménye értelmében. Sok hatása van. A hozzáértő alkalmazni tudja ezt az energiát az Egységes Én visszanyerésére, Gyógyulásra, valamint a múlt és a jövő megváltoztatására. Az Én különböző dimenzionális valóságai összeolvadnak egy általános érzékelésébe az egész Énnek. Egy állandó tudatalatti információ csere megy végbe az egész Én összes szintje között, és ez egy szerfelett fontos folyamat. Valamivel könnyebb véghezvinni ezt a gyógyító integrációt a koncentrikus dimenzionális átfedések területén, mint Grimes Point. Valójában ezek az energiák nagyon is rendelkezésére állnak az ily módon keresőnek.

MULTIDIMENZIONÁLIS IDŐ


Grimes Point energiája idő anomáliát teremt, akárcsak bizonyos más területei is a Földnek. Egyesek közülük ismertek, mások nem. Az idő az teremtett illúzió, és kibontakozásának elemei: a gravitáció, a Föld forgási sebessége, az elektromágnesség és az égitestek egymás közötti viszonya. Na most, az idő, ahogyan érzékelitek, az egyszerűen érzékelés csupán. Biztosítunk benneteket afelől, hogy hitetekkel ellentétben, az idő igazából nem létezik, lineáris módon a dualitáson kívül. És még a dualitás szűrt lencséi között is előfordulnak a dimenzionális átfedésnek bizonyos területei a bolygótokon; ahol feltűnő idő anomáliák történhetnek és történnek is. Látjátok, SOK FÖLD HELYEZKEDIK EL KONCENTRIKUSAN ABBAN A TÉRBEN, AMIT AZ EMBERISÉG FIZIKAI FÖLDNEK ÉRZÉKEL ÉS ELFOGLAL. Frekvenciális mechanizmusok kapcsolják össze a párhuzamos dimenziók átfedéseit és ezek képezik az átjárót a más idő keretbe és valóságba, melyek különbözőképpen léteznek együtt ezeken az egyedülálló területeken.
Tehát, egy magasabb aspektusból nézve, AZ IDÖ, AHOGY TI ISMERITEK, NEM LÉTEZIK. Az idő és a tér bonyolultan összekapcsolódva ugyanazon mechanizmus aspektusai. A TÉR, AZ ÚGYSZÓLVÁN A MEGDERMEDT FÉNY, MINTÁZATI FORMÁBAN TARTVA A DUALITÁSBAN, AMELY LEHETÖVÉ TESZI AZ ELKÜLÖNÜLÉST ÉS A FOGVA TARTOTT, VAGY SZEKVENCIÁLIS IDŐ EGYSÉGEK ILLÚZIÓJÁNAK A KIBONTAKOZÁSÁT.


Hogy ezt elmagyarázzuk, egy mai computer analógiát használunk. A TÉR és az IDŐ, a digitális FÉNY alprogramjai. A Tér-Idő ezek szerint egy hologram server, amely egyidejűleg sok különböző könyvtárat (file) és alkönyvtárat (sub-file) tud tárolni az adattároló egységben. Úgy, ahogy lokációk vannak a computer belépési szakaszaiban, melyek lehetővé teszik, hogy az összes programot és könyvtárat meglássátok, és átnavigálnak egyikből a másikba, ugyanúgy a Föld programjaiban is lokációs vektorok vannak, melyek lehorgonyozzák a dimenzionális bejárat hologramját, és lehetővé teszik a belépést a valóság és az idő formák egy másik tér/mintázati könyvtárába (file).
Tehát, élitek a jelenlegi életeteket a ma érzékelt időben, ugyanakkor élitek az összes létezéseteket egyszerre. Az Idő "programok" hologramikusak, és ezek a programok sokrétűek, bizonyos területekre kódoltak, különösképpen a sarki régiókban. Az átjárók, illetve a multi-program belépés ezeken a helyeken valósul meg.
A terület, amelyet jelenleg Grimes Pointnak hívtok, a Tahoe tó közelében, Nevadában, az ilyen helyek egyike. A térségben az energia dinamikájának sok átfedése van. Persze, hogy ez egy átjáró, de azt mondhatjuk, hogy ez egy nyitott átjáró, ez nem egy "féreglyuk", csupán az űrben, a kozmosz másik pontjaihoz, hanem valójában és főleg, egy egyedülálló bejárat az úgynevezett hologramikus Omni-Föld más dimenzionális aspektusaihoz. Nevezhetnénk Idő Kapu Vektornak is. Ez egyike a bolygótok sok koordináta pontjainak , melyek az idő-kód jegyeit tartalmazzák. Az ilyen koordináta pontok a horgonyok, amelyek rögzítik mindegyik valóságot az Omni-Föld fizikai világaihoz. Akkor, ezen a koncentrikus átfedési vektoron belül más időprogramok és más dimenzionális birodalmak könnyebben elérhetőek frekvenciálisan. Az ősi tudók tudták ezt, és bizonyára bár változó mértékben, de meg is tapasztalták sokan az általatok őslakosoknak nevezettek közül. Az Idő-Kapu Vektorok nem az egyetlen lehetőség, aminek segítségével be lehet lépni más valóságokba. Valójában milliárd módja van ennek, beleértve a kristály energiák phi rezonanciáját mély meditatív állapotban. De az Idő-Kapu Vektorok koordináta pontoknál az a különbség, hogy önmaga az Omni-Föld Idő programja van lehorgonyozva bizonyos csatlakozó pontjain a bolygónak, melyek bizonyos frekvenciális mintázattal fordulnak elő, egyszerű magyarázattal élve. Ezeknek nagyon egyedi céljuk van, és különböznek azoktól a területektől, mint a Titicaca, Arkanzasz, Grand Tetons, Shaszta vagy a Roslyn, mivel ezek elsősorban Mennyei Csillag Kapuk. Az előzőnél más valóságokba, más korszakokba illetve a Földi idő más programjaiba válik lehetővé a belépés, míg az utóbbiaknál a más dimenziókba való utazás az űrben történik. Látjátok a különbséget?


Kérdés Metatronhoz: Azt mondod, hogy Grimes Point és a többi ilyen Idő-Kapu Vektor lehetővé teszi illetve felerősíti az idő utazás lehetőségét?
Metatron Arkangyal: Igen. De fogalmazzunk tisztán, megfelelőbb ha azt mondjuk, hogy az összes hologramikus időprogram tisztábban, tapinthatóbban létezik együtt ezekben a pontokban. Ez nem jelenti azt, hogy ha valaki Grimes Pointba megy, akkor eltűnik a jelenből és materializálódik a múlt vagy a jövő programjában, inkább csak azt jelenti, hogy a másik idő-szekvencia ablakai hozzáférhetőbbek itt. Persze, elmondjuk azt is, hogy materializálódások történhetnek és szándékosan meg is történnek itt, sőt, néha még véletlenül is. Azt is elmondhatjuk, hogy a magas technológiájú civilizációk a jövőből és a múltból is, a ti kifejezéseitekkel élve, akik értik az idő utazás valódi tudományát, használták ezeket az Idő-Kapu Vektorokat, hogy más korszakokba lépjenek többféle célból is. Ez megtörténhet, megtörtént és megtörténik.


IDŐ UTAZÁS

Az Idő utazás előfordulhat a múltatokba és a jövőtökbe is. Habár vannak esetek, hogy az emberek ideiglenesen átléptek másik idő-programokba, nagyritkán fordul elő, hogy az átmenet végleges volt. Poláris repülése során, Byrd Tengernagy ténylegesen érzékelt egy nagyon is valós átlépést egy másik idő korszakba. Az annyit publikált repülőgép eltűnések többsége a Bermuda Háromszög felett, nem volt végleges átváltás. Idő szakadás történt, de a repülőgép nem tűnt el teljesen egy másik korszakba. Az eltűnések oka inkább a műszerek ezzel kapcsolatos működési zavara, ami téves irányt és a rádió kapcsolat megszakadást eredményezett, és ennek következtében az eltűnések egyszerűen tengerbe zuhanások voltak.
Bizonyos kormányaitok, bizalmas tandemben dolgozva a titkos korporációkkal, már kifejlesztették az idő utazás durva mechanizmusait. Ezek még nincsenek igazán kezelhető szinten, és a stressz, ami az emberi "elhasználódást" eredményezi, jelentős; minden egyes utazással az emberi test stressz-öregedése 7-10 év. Jelenleg kb. 20 évet képesek előre lépni az időben, és képtelenek a múltba navigálni. Idővel a felhasznált apparátus mágneses erőről KRISTÁLYOS BIOPLAZMA MEZŐRE lesz átalakítva, ami jelentős fejlődés lesz majd, és az idő navigáció szándékos lesz, nem pedig véletlenszerű baleset. Az optimális IDŐNAVIGÁCIÓ MERKIVIKUSAN A TUDATOSSÁG ÁLTAL FINOMITOTT BIO PLAZMA MEZÖBEN történik, és bizonyára segítségére lesz majd a KRISTÁLY apparátus idő vektora, mégis elsősorban az utazó FÉNY TUDATOSSÁGA FOGJA MÜKÖDTETNI. Sokan közületek gyakran idő utaztok álom állapotban és itt a kulcs, hogy hogyan tehető ez meg optimálisan a kiterjedő tudatosság állapotában.
Természetesen fizikai törvények is vannak érvényben az idő és a tér interdimenzionális navigálásához. Idővel, a múlt, a jelen és a jövő közötti látható határokat jobban megértitek majd, mint átszűrt illúziókat, melyet a dimenziós érzékelés korlátai okoznak, amit az emberiség fizikailag érzékelhet a dualitásban. Valójában ez az egyetlen lencse szűrői teremtik meg a SZEKVENCIÁLISAN KIBONTAKOZÓ IDÖ LINEÁRIS ILLÚZIÓJÁT. Pontosan ez az oka annak, hogy az emberiség azt hiszi, hogy egy pillanat létezik, majd távozik örökre, és jő a következő pillanat, mely akár csak az előző, szintén eltűnik a múlt hatalmas, megfoghatatlan ködében. Elmondjuk nektek, hogy minden az Omni-Földön és Földben és a Multi-Univerzumban EGYSZERRE, EGYIIDEJÜLEG létezik. A múlt, a jelen és a jövő csak azok számára jelenik meg, akik a három dimenziós valóságban élnek. És a programok, melyek elválasztják az idő-korszakok könyvtárait (file) az Omni-Földön, azok navigálhatók.


A MÚLT NEM RÖGZÍTETT


A múlt és a jövő, ahogy "elképzelitek hogyan lesz" az elektromágneses receptorok sorozataként létezik, és a fizikai agy kristályos részeiben tárolt, valamint a nem fizikai elme ultra ibolya mezejében. Ezek az elektromágneses kódok változtathatók és ténylegesen állandó áramlásban vannak. Ti írjátok a sorsotokat, és a sorsotok az nem egy lineáris, egyirányú dinamika. Múltatok teremtése ugyanolyan fontos, mint a jelen vagy a jövő megteremtése. A múlt tehát jól kovácsolható, és nem jobban rögzült mint a jövőtök. Na most, a MENTÁLIS FOLYAMATOK ÉS A HIEDELMEITEK teremtik a múltatokat, és ugyanannyi érvényes változata (verziója) van a múltnak, mint a jövőnek. Hadd mondjuk el, hogy például ha a következő generációnak korai gyermekkortól fogva az lenne tanítva, hogy a Római Birodalom a XVII századig uralta a világot, az a múlt válna valósággá, és bizonyítékokat is találnának, ami alátámasztja azt (pl. latin nyelvű hivatalos okmányok stb. a fordító megjegyzése). Ez egy teljesen különböző múlt volna, mint amit a régebbi generációk alkottak. DE MINDKETTŐ IGAZ LENNE. Mindkettő külön, mégis érvényes könyvtár (file) lenne az idő hologramikus programjai között.
Mint emberek a dualitásban, természetesnek veszitek, hogy a jelen cselekedeteitek megváltoztatják a jövőt, azonban a jelen cselekedeteitek a múltat is megváltoztathatják és meg is változtatják. A múlt nincs jobban leválasztva, illetve kirekesztve a jelenből mint a határozatok, amelyeket ma hoztok. Hatalmas igazságot osztunk meg veletek, hogy tűnődjetek el rajta, és ez az, hogy minden, amit csináltok, hatással van a múltatokra, és ennek megfelelően ELTÁVOLITHATJÁTOK mind azt, amit úgy neveztek, hogy TRAUMA, meg HELYTELEN CSELEKEDET, ami évekkel vagy életekkel előbb történt a jelen helyzetetektől. SŐT MINDANNYIAN KÖTELESEK VAGYTOK EZT MEGTENNI! Az elektromágneses-kristályos átjárókat az emberi agyban teljes egészében ti saját magatok kovácsoljátok, vagy eltakarjátok teljesen egyedien. A valószínű múlt változtatható, és az ilyen változtatások messze vannak a szokatlantól. Ezek a változtatások spontán történnek a tudatalatti szinten. Most megtanulhatjátok ezt tudatosan csinálni.


A múlt lineáris aspektusa ritkán az amire emlékeztek. Ténylegesen, ti állandóan átrendezitek a múlt emlékeit, minden egyes új pillanat tapasztalatával, minden új előfordulással. Ez egy állandó metamorfózis, bármelyik adott esemény azonnali levont tapasztalatából. Hipnoterapeutáitok tudatában vannak, hogy a képzelt, vagy módosított múlt eseményeiről pseudo emlékek ültethetők be az emberek elméjébe a mély állapotú inger által; és egy nagyon is valós értelemben ezek az emlékek, és a mód ahogyan hatnak az egyén jelenére, egészen valóssá válnak. Ebből az okfejtésből következik, hogy a jövő, a jelen és a múlt minden egyes egyén által mindig újra lesz teremtve, ahogy a HIEDELMEK, AZ ÁLLÁSFOGLALÁSOK ÉS A TÁRSULÁSOK FEJLÖDNEK ÉS VÁLTOZNAK. és jegyezzétek meg, ami történik az NEM METAFORIKUS, AZ A VALÓS IDÖ TÉNYLEGES ÚJRA TEREMTÉSE. A változtatások amiket tesztek azok egészen valósak. A belső kicsi gyermek, persze a felnőtt emberekben is ott van mindig, ahogy haladtok előre az évek során. De az a belső gyermek is dinamikus, nincs egy végleges változatba formázva, amely úgy marad, ahogy volt. A gyermek az emberben állandóan , minden nap változik. akár csak a tinédzser, az ifjú felnőtt meg az idősebb TE, a jövőből.


A MÚLT ÁTÍRÁSA


Ezeknek következtében rátok hárul, hogy amint beléptek a Felemelkedés energiáiba, megragadjátok a MOST hatalmát és ráébredjetek, hogy meg tudjátok és meg kell változtatnotok a múltat, az egyéni múltat a MOST hozzáállásából. A MOSTBAN A MER-KA-BA ÁTVÁLTHATÓ MER-KI-VAHRA ÉS EZÁLTAL ELLENÖRZÉSETEK ALÁ VONHATJÁTOK AZ EGÉSZ MULTIDIMENZIONALITÁSUNKAT. Ez az Univerzális Szent Igazság, és amint beléptek, ez az igazság kiterjed. Hatalommá terjed, amely a társteremtés támpontját adja a MOST egyetlen pillanatában, a lineáris idő és az Omni-Föld hologram idő-tartózkodásai felett.
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a személyes kérdések és blokkok feljöhetnek és fel is jönnek, amikor a múlt megfelelő kibontakozása elakad, illetve meg van gátolva a spontán kibontakozás. Az élet egyes jeleneteiben komoly neurózis léphet fel pontosan azért, mert az egyén nem változtatta meg a múltját. Egy példa erre: a csatornázó egyik közeli társa, időnként hatalmas klausztrofóbiás pánikot és üldözési mániát (paranoia) érez a nagy tömegben. A csatornázó tisztában van vele, hogy a társának ez egy múlt életbeli vérző sebe miatt van - nevezetesen a zűrzavaros, őrjöngő Athénból való menekülés, gyerekekkel a kezében, csak órákkal mielőtt a támadó törökök lerombolták volna a várost. Szó szerint mindent maga mögött hagyva, rémülten rohant az életükért a gyerekeket vonszolva.


Most elmondjuk azt is, sokan a lelkek közül, akik részesei voltak ennek a tapasztalásnak Athénban, azért lettek bele húzva az újra-tapasztalásba, mert a trauma amit átéltek amikor elkeseredetten próbálkoztak elmenekülni Atlantisz rengő földjéről a Yucatannal összekötő földhíd mentén, olyan elektromos töltést teremtett multidimenzionális énjükben, hogy az ismétlődő energiává vált. Ilyen a szélsőséges érzelmek és a félelem hatalma. A Vonzás Törvénye Földetek összes tartózkodási helyein működik. Bármelyik esemény át tud vérezni egy másikba, és intenzitásánál fogva egy hasonló tapasztalatot fog bevonzani.
Ez egy kitűnő példája a múlt életbeli trauma megjelenésének, és az egyidejű Mostban a jelen ozmózis útján való befolyásolásának. Hogyha a valószínű múlttal szembesültök, és szándékosan megváltoztatjátok, akkor az felszámolhatja, és fel is számolja a pánik rendellenességet, és annak eredményét a neurózist. Ez a múlt megváltoztatásával tehető meg. Amikor átírjátok a múltatokat, és megváltoztatjátok a múlt tapasztalatát, akkor a mögötte álló félelmet számoljátok fel. Ez olyan, mintha a trauma meg sem történt volna, és pontosan ez az ami történik. Ez csak egy példa, azonban a sajátságos részletekre való tekintet nélkül, mindannyiatoknak vannak múltbéli traumái, amik módosíthatóak, illetve módosítva lesznek annak érdekében, hogy elérjétek a tökéletessége,t ami a megvilágosodott TÁRSTEREMTÉSHEZ szükségeltetik. Ne csüggedjetek, ez mindenképpen megtehető, és tudat alatti szinten ezt sokszor megtettétek már álom állapotban. Biztosítunk benneteket, hogy ezt tudatosan is megtehetitek a MER-KI-VAH mezőben a MOSTban.
És pontosan azért, mert a múlt, jelen és jövő egyidejűleg létezik, nincs rá ok, hogy miért ne reagálnátok egy eseményre, illetve módosítanátok azt, akár a korlátozott valóság területén belül, amelyben rendes körülmények között részt vesztek, akár azon kívülre esik. Megvan a képességetek rá, hogy bármikor eltávolítsátok a traumát a múltból és az É L E T L E C K E Á T T E K I N T É S É B Ö L is - ami tulajdonképpen a lecke befejező része - mert EZÉRT VÁLASZTOTTÁTOK EZT A MEGTAPASZTALÁST elsősorban.


AZ IDŐ-DIMENZIONÁLIS ÁTJÁRÓK


Na most, a LeMuriaiak, akik elmenekültek Mu szigetéről a Föld belső valóságaiba, nem csupán speleogizálásból (barlang kutatás, a fordító megjegyzése) tették azt. Nem váratlanul akadtak egy barlangra, ahol egyre mélyebbre és mélyebbre merészkedve végül is rábukkantak egy hatalmas belső világi űrre, inkább az Omni-Föld egy másik programjába léptek be, pontosan a Dimenzionális-Idő Kapu koordináta átjárónál gyülekezve felemelték frekvenciájukat a SZÁNDÉK és a MESTERSZINTÜ ÖNISMERET által, annak érdekében, hogy egy másik hologramra váltsanak át. Ezt a folyamatot egy messzemenően tudományosabb protokoll és technika keretében követték az Atlantisziak az Arany Korban, különböző célokra. A LeMuriaiak főleg a természetes Idő Kapu Vektorokra támaszkodtak, míg az Atlantisziaknak kifinomult eszközeik és kristályaik voltak, melyek által idő kapukat hoztak létre. Mindkettőnél azonban, mesterszintű önismeret szükséges a vibrációs szint felemeléséhez egy másik frekvenciára.
Sok ember tapasztalta meg a Shasta Hegy és a Grand Tetons Dimenzió-Kapu aspektusát, és olvasták Guy Ballard (Az ÉN VAGYOK Mozgalom megalapítója) tetteit szeretett Saint Germainnel és a Felemelkedett Mesterekkel az Éteri Fényvárosokban ezek a helyek felett illetve belsejében. Bár az az igazság, hogy az irány értelmében ezek a fényvárosok nem felül vagy alul vannak, hanem külön programok léteznek ugyanabban a térnélküli űrben, és ezeknek a helyeknek a specifikus energia mintázatához lehorgonyozott Dimenzionális Átjárókon át van a bejáratuk. Éppen ezek a területek, ezek az Éteri Fényvárosok a kulcs rejtjeles pontjai a bolygótokon. Egy bizonyos időpontban mindannyian időztök majd ott. Úgy tekintsetek erre, mint az érettségi vizsgára. A belépéshez ugyanazok a mechanizmusok kellenek mint az Idő-Kapuhoz. Jó meglátogatni ezeket a területeket, hogy tudatosan is gyakoroljátok azt, amit már meg tudtok tenni tudat alatti álom állapotban. Valójában sűrűn látogatjátok ezeket a helyeket álom állapotban.


BEFEJEZÉS


Megvan a képességetek rá, hogy a rögzült időtől szabaddá váljatok, hogy valójában navigáljatok az idők között, s ebből a tömör haszon az egész önvalótok teljes gyógyulása a multidimenzialitásban. Bizonyos területek a bolygótokon valamivel könnyebbé teszik az idő hologramokba és a multidimenzionális aspektusokba való belépést. Grimes Point, Grand Tetons, Arkanzasz és a Shasta Hegy a legerősebb ilyen pontok közé tartoznak. Mindez a portálokon belül kiváló frekvenciális energiák következtében jön létre. Azonban Merkivikusan ez elérhető bármelyik pontban. Egyetlen esemény sincsen "kőbe vésve", sem előre elrendelve. Bármelyik adott esemény megváltoztatható nemcsak történése előtt vagy alatt, hanem utána is. Felülírni a jövőt és megváltoztatni a múltat sokatok számára a végső kihívás, és egyetlen időpont sem erőteljesebb erre a MOSTnál.

Metatron vagyok és megosztom veletek ezeket az igazságokat,
És ez így van."

 

*
Fordította: Sári Izabella
Szerzői Jog Közlemény


Ez a csatornázás a www.Earth-Keeper.com tulajdonát képezi, és e weboldalon található. Az eredeti címe: Grimes Point Petroglyphs - Time Wrap Waves-, a szerző James Tyberonn. Bármelyik weboldalra feltehető, de a benne lévő információ nem módosítható, a szerző és a weboldal címét fel kell tüntetni. Magazinokban és nyomtatásban nem közölhető a szerzői engedély nélkül. Engedélyért a Tyberonn@hotmail.com kell fordulni.

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.