Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


12.000 évvel ezelőtt

Lemúria és Atlantisz kontinense és szinte teljes lakossága elpusztult.

voltak azonban olyanok,akik,megmenekültek,ugyanis az utolsó pillanatban sikerült nekik átlépniük egy másik dimenzióba melyben jelenleg is tartózkodnak.Ez a hely egy párhozamos valóság,a mai napig a Föld belsejében található,melyet a Föld felszínén élő emberek még nem látnak,de hamarosan eljön az idő,amikor láthatóvá válik mindannyiunk számára.Sokan vannak közöttünk akik annak idején a katasztrófában lelték halálukat és most itt,mint Te is,a Föld felszínéin élik mindennapjaikat.Azzal a tudatossággal,mellyel a "tűlélő" barátaink vagy elfelejtett testvéreink már rendelkeznek,sokkal jobban átláthatóak a Föld felszínén zajló események.Múltunk,jelenünk és jövőnk,egyaránt látható számukra,melynek kapcsán segítséget,útmutatást tudnak nyújtani nekünk,hogy a lehető legboldogabb világot épitsük fel mindannyiunk számára.

ők már boldogságban és halhatatlanságban élnek és alig várják,hogy mi is eljussunk erre a szintre.Üzenetük segítségével betekintést kapunk a közös múltunkba,valamint megtanulhatjuk,miképpen is érhetjük el az Aranykort,melyben velük találkozva,örök boldogságban teljesíthetjük ki életünket a Földön.Az hogy minél előbb sikerülhessen,csak rajtunk múlik.Mindössze az erőszakot kell teljesen kiűznűnk a bolygóról,hogy életünk minden pillanatát a szeretet uralhassa és akkor kolektíven átléphetünk abba az addigi láthatatlanak vélt birodalomba,a földi mennyországba.

       Ki Adama?

Adama Magas Rendű pap-spirituális vezető a shasta-hegy(helye:USA,Kalifornia)belsejében található Fény Szent Lemúriai Városában amelyet Telosnak hívnak.A föld felszínén és a föld belsejében élő emberiség képviseletében álló Nagykövet és diplomata,Galaktikus kapcsolattartó a mi Csillagtestvéreinkkel és Nővéreinkkel.Adama az ő lemúriai csapatával,a rendkívüli fontos,bolygó körüli Kristályrács teremtésének és fentartásának a felügyeletét végzik.Együttműködik a különböző galaktikus és interplanetáris(bolygóközi)lényekkel ebben a jelentős tervben.

Tudd és halld a bolygó felszínén,Adama idejének visszatérését.Ő és a mi korábbi lemúriai családunk szellemi jelenléte közöttünk van,ami rendkívül nagy áldás nekünk embereknek és a földbolygó számára.Nyissuk meg a szívünket Adámának és a lemúriai családtagoknak,akik segítenek nekünk az evolúciós fejlődésünkben a fizikai kapcsolatfelvétel számos formáját várva velünk az elkövetkezendő évek folyamán.üdvözlettel,Adamától.

          a  homorú  földről           

A homorú föld egy belső világ,mely nagyban kapcsolódik Telos városához.Telos ugyanis  a homorú föld egyik városa.De a homorú föld,már jóval Telos városának megépülése előtt létezett.A homorú föld lakossága volt az aki befogadta "túlélő"testvéreinket Lemúria kontinenséről.

            

Nem csak a mi Földünk, hanem minden bolygó üreges belül! A bolygók, egy napból a keringési pályára kilövellő forró gázok által jönnek létre, és a bolygók kérge a gravitációs és centrifugális erők által alakul ki, a PÓLUSOK NYITOTTAK MARADNAK, és egy üreges, homorú belső részbe vezetnek. Ez a folyamat, egy homorú szférát formál egy füstösnek kinéző Belső Nappal, mely egy kellemesen lágy, teljes színképpel rendelkező napfényt bocsát ki magából, és ez magasan kiemelkedő növekedést biztosít a belső felszín növényzete és az emberi élet számára egyaránt... ott mindössze egy hosszú-hosszú nappal létezik, éjszakák nélkül.

A HOMORÚ FÖLD LÉNYEI rendkívül fejlettek spirituálisan, előrehaladottak technológiájukban, és a mi Homorú Földünk belső magházában élnek. Ezek a felemelkedett civilizációk, békében és testvériségben élnek a Földünk Központjában, mely tartalmaz egy Belső Központi Napot, óceánokat és hegyeket, és még mindig eredeti állapotában van.

A Homorú Föld barlangjai is még hajdani állapotukban vannak, mivel nem lépnek azok talajára és nem építenek azok felszínére. Ott nincsenek épületek, bevásárlóközpontok, vagy országutak. Elektromágneses járművekkel utaznak, melyek pár centire a föld felett lebegnek. Ezek az emberek patakok, folyók és óceánok mentén sétálnak és hegyeket másznak meg - de csak bizonyos mértékben kerül lábuk kapcsolatba a talajjal. A többit meghagyják a természetnek, mivel az a természet földje is.a kormányzó várost a homorú földön belül

     shamballának hívják.         

                            

Ez a város a bolygó valódi Központjában található, és mindkét (az Északi, vagy a Déli) póluson keresztül közelíthető meg. Az Északi és Déli Sarkok fényei (Sarki Fény, vagy Aurora), melyeket az égboltunkon látunk, valójában a mi Homorú Földünk Belső Központi Napjából kiáradó fény visszatükröződései.

Az ott élők szabad-energiát - ingyen energiát - alkalmaznak a városaik, otthonaik és alagútrendszereik megvilágítására. Elektromágnesességgel összekapcsolt kristályokat használnak, így ezek generálnak egy kis napot, ami teljes színspektrumú fényt bocsát ki magából, mely egész félmillió évig képes életben maradni, és biztosítani minden olyan energiát, melyre szükségük van.

A Föld kérge körülbelül 800 mérföld vastag a külső és a belső felszín között. Mivel a mi földünk üreges, és nem egy tömör szféra, a gravitáció központja nem a Föld közepében van, hanem a kéreg közepén, mely 400 mérföld mélyen van a két felszín között.

A Föld mágneses mezejének forrása mindeddig rejtély volt. A Belső Nap a Föld közepén, az a rejtélyes erőforrás, mely a Föld mágneses mezeje mögött áll.

Barlangbejáratok vannak szerte a Földön, ahol mindenféle kölcsönhatások történnek. Csak néhányuk van jelenleg nyitva. Nikola Tesla, az elektromos technológia géniusz feltalálója, jelenleg a Homorú Föld belsejében él. Az 1800-as évek utolsó felében kezdte megkapni a onnan az információkat és fedezte fel, hogy "az éterikus energia mindenhol korlátlan mennyiségben jelen van, és képes a világ összes gépezetét működtetni szén, olaj, gáz, vagy bármi más megszokott üzemanyag felhasználása nélkül." Az 1930-as években a Homorú Föld polgárai lezárták ezeket az alagútbejáratokat és átjárókat, ugyanis azokban az időkben voltak "társaságok", akik visszaéltek Tesla technológiájával, hogy haszonszerzés érdekében beléphessenek a Belső Földre. A Homorú Föld két fő portálja, a Pólusoknál lévő Lyukaknál van, melyeket 2000-ben lezártak, mivel a kormányzataink robbantásokat végeztek a Pólusoknál, hogy nyílást üssenek a belső világ bejáratán. A belső lakók, létrehoztak egy mágneses erőmezőt a Föld Poláris Nyílásai körül, hogy távolibbnak álcázzák a bejáratokat. Ily módon védelmezték a nyílásokat a légi és a földi bámészkodók elől. A múltban, voltak Porthologos Könyvtárba vezető bejáratok a felszínen. Az egyik ilyen bejárat Alexandria Könyvtára volt, mely tűz által elpusztult i.sz. 642-ben.

Belül, több a szárazföld (3/4 része föld és 1/4 része víz) és a földrészek is sokkal közelebb vannak egymáshoz, mint nálunk. A Homorú Földön nagyon gondosan tartják fenn minden ottlakó életforma ökológiai egyensúlyrendszerét.

Catharia városában, jelenleg több millióan laknak a Homorú Földön. Vannak olyan Cathariaiak, akik emberekként inkarnálódtak a felszínen. Szintén vannak olyan cathariaiak, akik a Jupiteren élnek. A legmagasabb cathariai emberek 23 láb (kb. 7 m) magasak. Jelenleg kb. 36.000 olyan ember él a Föld belsejében, akik közülünk, a felszínről mentek oda élni. Az elmúlt 200 évben, kb. 50 felszíni ember ment le belülre élni. Az utóbbi 20 év folyamán, mindössze 8-an tették ezt. 

 

Telosi Adama

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.